Enter your keyword

Ludoteca de Jardí

Enfortint vincles

Jugant ens connectem

Imaginem i cream

vincles
jugant
cream

El nostre fonament és que l’ésser humà aprèn i dóna sentit a tot el que l’envolta des de l’experiència, des de la investigació, la manipulació i la relació amb els altres. I això s’ha fet tota la vida jugant i inventant jocs.

Ludoteca de Jardí desenvolupa espais de joc autònom i no dirigit on els materials parlen per si mateixos. En aquests ambients infants, joves i adults es retroben amb el joc, entre ells i amb ells mateixos des de l’exploració i des de l’experimentació.

Ideem, planegem, inventem i ho construïm. Treballem en diferents ambients amb materials molt diversos però sempre naturals i amb dimensions que sorprenen.

Construïm espais harmònics amb jocs d’equilibri, llançament-punteria, motrius, lògica i rapidesa, imaginació, precalcul, construcció simbòlica, concentració, experimentació … Molts dels nostres espais de joc tenen un “handicap”: no podem jugar sols…

Ens necessitem els uns als altres per jugar i experimentar la vida en comú.

Portem Ludoteca de Jardí a tota mena de festes privades i públiques, fires i mercats, cases rurals i hotels... en definitiva, a qualsevol espai on hi hagi nens, joves i/o adults disposats a jugar, experimentar i gaudir. Es pot llogar Ludoteca de Jardí per crear i experimentar diferents ambients a escoles. I, per suposat, pots triar l'opció de comprar qualsevol material que t'interessi del nostre catàleg.

Contacte

Ús de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes o cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari.Més info

aceptar